NTFs Landsmøte digitalt

NTFs Landsmøte – digitalt

Når: 29. – 31. oktober 2020

Hvor: Norges Varemesse

Prosjektledere: Kristian Lerø og Katrin Andersen

 

NTFs Landsmøte – viktigste møteplass for dentalbransjen

NTFs landsmøte 2020 ble arrangert som en digital konferanse med et spennende og nyskapende fagprogram. Gjennom en digital plattform kunne de 3000 påmeldte få live-sendinger, debatter og interessante foredrag med faglige autoriteter fra inn- og utland. Konferansier Erik Wold ledet de 3200 deltakerne innen tannhelsesektoren gjennom engasjerende live-sendinger, debatter og interessante foredrag. Årets Landsmøte, som oppnådde rekordpåmelding, kunne også skilte med høyaktuelle gjester ved bl.a. Espen Nakstad fra Helsedirektoratet, Line Vold fra Folkehelseinstituttet og masse underholdning.  

 

 

Profesjonell gjennomføring av den digitale konferansen

NPG sikret profesjonell og sømløs gjennomføring med NPG Online Event. Gjennom den digitale eventplattformen sikret NPG interaktivitet, engasjement og underholdning gjennom et  et godt utarbeidet regikonsept, digital plattform, tv produksjon og live sendinger fra studio!     

 

NPG – foretrukne partner i over 20 år

Den norske tannlegeforeningen er arrangør av NTFs Landsmøte og Nordental. NPG har hatt gleden av å samarbeide med NTF i over 20 år. NPG har hatt ansvar for planlegging og gjennomføring av den digitale konferansen. For å sikre en vellykket gjennomføring utviklet vi er godt utarbeidet regikonsept, teknisk produksjon, og en interaktiv og svært brukervennlig digital eventplattform. Årets digitale event høstet rekordoppslutning blant påmeldte med 3000 deltakere fra dentalbransjen.   

 

Hold av datoen for neste NTFs Landsmøte: torsdag 4. – lørdag 6. november – Bergen

 

Nysgjerrig på et samarbeid?

Ta kontakt med oss så finner vi gode løsninger sammen.

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen