Chat with us, powered by LiveChat
ONS

ONS

Når: 27. – 30. august 2018
Hvor: Stavanger
Prosjektleder: John Vanneid, Tore Thiesen, Halvor Krossen, Jon Atle Sandakken & Bent Røiseland.
Designer: Bendik Skilbrei, Gina Kalsnes Paulina Grychowska

 

Med meget god internasjonal status, og de aller fleste betydningsfulle selskaper som utstillere, er ONS i Stavanger er særdeles viktig for olje og energi industrien, både den norske og internasjonale messindustrien spesielt

 

NPG med rekordmange prestisjeprosjekter på oljemessen

NPG satte nye rekorder med over 40 prosjekter inklusive mange av industriens toneangivende selskaper og sterkeste brands på kundelisten. Kunde- og prosjektmiksen er svært sterkt og sammensatt med store brands, langsiktige kunder og nye spennende selskaper. Prosjektene er en kombinasjon av kreativ bruk av messemediet, visualisering og design, sterk prosjektledelse og relasjonsbygging, kvalitet i produksjon og leveranse, en helhetlig kommunikasjon og samarbeid med kunden som gir gode resultater.

 

Celebert besøk på flere av standene

HKH Kronprins Haakon, statsråd Terje Søviknes (Frp) og ordfører i Stavanger, Christine Sagen Helgø (H), fikk en omvisning på messen. Flere av standene vi har leverte på messen fikk celebert besøk inkludert Neptune, Equinor or Aker BP.

 

Årets tema – innovasjon 

Tema for årets oljemesse var innovasjon som er en god betegnelse på hvordan oljebransjen har tatt i bruk mye ny teknologi og smarte løsninger for å redusere kostnader. Flere aktører fra Silicon Valley og fornybar energi var representert på messen.

 

Sterke merkenavn på kundelisten

NPG står bak konseptutvikling, visualisering/design og bygging av standene til mange sterke merkenavn deriblant:

NPG har også levert flere paviljonger inkludert Western Norway Pavilion og den Italienske paviljongen. Ekstra moro er det at to av våre kunder, Equinor og Aker BP, ble nominert til beste stand blant de 1.124 utstillerne. 

 

Nominasjon i kategorien Beste Stand

To av våre stands,  Equinor og Aker BP,  ble nominert i «Best Stand Award» under ONS.  Flere kriterier ligger til grunn for nominasjonen; 

  • Overall and integrated design
  • Concept, message, product information, purpose with the stand and reference to the ONS theme – Innovate
  • The allocation of space
  • Creative use of presentation tools
  • Credibility and integrity of the stand
  • Staff manning the stand’s knowledge of concept, message and identity of the business
  • The stand’s function as a meeting place
  • Creativity used in order to attract attention

 

Historiefortellinger og teknologi

Flere aktører hadde valgt å formidle sine historier og fremvisning av produkter gjennom store LED skjermer. Dette er en effektiv måte å tiltrekke publikum og formidle budskapet på. Utstillerne hadde lagt ned mye arbeid i å engasjere de besøkende på messen i form av servering av mat og drikke, utdeling av give-aways, Virtual Reality (VR) 360 graders film og E-simulatorer.

 

ONS 2018

 

ONS 2016

 

 

Vi vil gjerne høre fra deg 

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt Tilbake til oversikt »

Til toppen