OSTE-VM

Oste-VM

Når: 2. – 3. november 2018
Hvor: Grieghallen, Bergen
Prosjektleder: Halvor Krossen
Designer: Berit Volden

 

World Cheese Awards

Oste-VM (World Cheese Awards) er en av verdens mest anerkjente ostekonkurranser, og ble arrangert i Grieghallen 2.-3. november 2018. I alt 3472 oster deltok under årets VM, og det var den norske Fanaost fra Bergen som vant den gjeveste prisen. Jørn Hafslund fra Ostegården i Fana gikk seirende ut i finalen med sin lagrede, gouda-lignende «Fanaost». Under fjorårets arrangement i London, fikk han bronse for samme produkt.

 

Rekordstor norsk interesse

Arrangementet slår rekorder på flere fronter med både rekordmange norske produsenter og påmeldte oster. Arrangøren melder om i alt 3472 oster som ble vurdert av 235 dommere. Norge stilte med rekordmange osteprodusenter og ostetyper. I alt var det 58 norske osteprodusenter som deltok på oste-VM med over 100 forskjellige oster.

 

TINEs standkonsept

TINE er ikke bare stolt samarbeidspartner for arrangementet, men også produsenten med flest påmeldte oster. NPG står bak TINEs standkonsept og har levert alt fra design til gjennomføring av standen. Med budskapet «Håndtverk og kjærlighet siden 1856», var konseptet basert på å presentere TINE som et moderne, men samtidig tradisjonelt selskap. TINE er en ledende, norsk merkevareleverandør som daglig leverer produkter over hele Norge. TINE står for høy kvalitet, sunne og naturlige produkter, håndverk og produkter med lidenskap og kjærlighet til tradisjoner. Fargene hvitt og sort gir en sterk kontrast til det varme, nordiske materialvalget, som står for naturlige produkter, og skaper en forbindelse til selskapet historie. På standen var produktene i fokus som viser TINE sitt mangfoldige osteutvalg.

 

 

TINE sin stemningsrapport fra Oste-VM

 

Ønsker du tilbud på din neste standløsning?

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden.

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen