OTD

Offshore Technology Days (OTD)

Når: 16. – 17. oktober 2019
Hvor: Stavanger Forum
Prosjektledere: Jon Atle Sandbakken, Siri Bentsen & Marion Wiik
Designere: Bendik Skilbrei og Darien Sasic Barisa

 

Digitalisering og teknologisk utvikling på OTD

Offshore Technology Days (OTD) er Norges største årlige oljemesse. Messen kan skilte med 400 utstillere, gratis inngang til både utstillingen og konferansen og gode muligheter for mingling med bransjekolleger, potensielle kunder og eksisterende kunder. OTD er en viktig møteplass for olje-, gass og energisektoren hvor det vises frem ny teknologi, produkter og løsninger, og hvor næringen får anledning til å utvide nettverket sitt og inngå nye avtaler. Flere toneangivende aktører innen bransjen stilte ut på messen for å vise frem og diskutere interessante temaer som effektivisering og driftskostnader.

 

NPG med flere prosjekter på messen

NPG har mange års erfaring med å levere stands til OTD. Årets messe var intet unntak, og vi var tilstede for å sørge for en knirkefri gjennomføring for våre kunder. NPG stod bak flere av standene på messen og leverte konsept, 3D visualisering, opp- og nedrigg av standene. Vi leverte bl.a til AAK Safety​, Franzefoss​, Wenaas Workwear AS​, J S Cock A/S​, Ellingsen, Data Respons, Bartec Technor, Sverdrup Steel, Eltek, Grove Knutsen m.fl.

 

Nominasjon av beste stand

Vi gratulerer NPG kunde, Wenaas Workwear, med nominasjon av «beste stand» under OTD-messen. Standen er godt synlig i hallen med 5m høy bakvegg og store bildeflater hvor budskapet «Protecting people at work» kommer tydelig frem.

Wenaas 3Dskisse npg otd messestand bestestand

 

Bilder av våre stands

 

Utstiller på OTD?

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden.

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen