Chat with us, powered by LiveChat

Offshore Technology Days (OTD)

Når: 17. – 18. oktober 2018
Hvor: Sotra Arena, Bergen
Prosjektledere: Jon Atle Sandbakken, Siri Bentsen og Joachim Høegh
Designere: Paulina  Grychowska, Berit Volden, Bendik Skilbrei og Gina Kalsnes

 

Digitalisering og teknologisk utvikling på OTD 2018

Offshore Technology Days (OTD) er Norges største årlige oljemesse. Denne gangen ble messen arrangert i Bergen og kan skilte med 250 utstillere, gratis inngang til både utstillingen og konferansen og gode muligheter for mingling med bransjekolleger, potensielle kunder og eksisterende kunder! OTD en viktig arena for hovedleverandører, så vel som mindre leverandører, til norsk offshoreindustri. 15.000 tok turen til Sotra Arena utenfor Bergen i forbindelse med Offshore Technology Days (OTD). Flere toneangivende aktører innen bransjen stilte ut på messen for å vise frem og diskutere interessante temaer som effektivisering og driftskostnader.

 

NPG med flere prosjekter på messen

NPG har mange års erfaring med å levere stands til OTD, både i Bergen og i Stavanger. Årets messe var intet unntak, og vi var tilstede for å sørge for en knirkefri gjennomføring for våre kunder. NPG stod bak flere av standene på messen og leverte konsept, 3D visualisering, opp- og nedrigg av standene. Vi leverte bl.a til AAK Safety AS​, Franzefoss​, Wenaas Workwear AS​, Dacon Services​ og J S Cock A/S​.

 

Bilder av våre stands

 

Video fra arrangør – Offshore Media Group

 

Utstiller på OTD?

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden .

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen