Pacific

PACIFIC

Når: 8. – 10. oktober 2019 
Hvor: Sydney, Australia
Prosjektleder: Halvor Krossen
Designer: Bendik Skilbrei

 

Pacific Marine Expo

PACIFIC arrangeres på Sydneys internasjonale konferansesenter i Darling Harbour. Messen som består av utstilling, konferanser og seminarer er åpen for utstillere over hele verden fra selskaper innen maritimt utstyr, marine og maritime sikkerhetstjenester, maritimt forsvar og maritim sikkerhetsindustri. 21.241 besøkende tok turen til messen og 657 utstillere fra 22 nasjoner viste frem det siste innen maritim forsvarssektor. 

 

Standkonsept

Kongsberg deltar på flere internasjonale messer årlig for å bygge merkevare og formidle sin historie. PACIFIC er en av messene hvor Kongsberg stiller ut og prosjektleder Halvor Krossen var tilstede for å kvalitetssikre leveransen fra montering til gjennomføring. Standen er utformet i henhold til standmanualen som NPG har utarbeidet for å forene det visuelle uttrykket på samtlige messer som Kongsberg deltar på. 

 

Designmanualen består av et sett med regler for den kreative prosessen med å designe og visualisere standen. På denne måten kan merkevaren og den helhetlige profilen opprettholdes uavhengig av størrelsen på standarealet.

 

 

Ønsker du tilbud på standløsning? 

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen