RørosHetta med norsk design og lidenskap på Bygg Reis Deg

RørosHetta

Når: 15. – 18. oktober 2019

Hvor: Norges Varemesse i Lillestrøm

Prosjektleder: Bent Røiseland

Designer: Henriette Fox

 

RørosHetta – norsk design og lidenskap på Bygg Reis Deg

Familiebedriften RørosHetta er bygget på norske verdier og tradisjoner og leverer vifter med unikt design og innovative funksjoner. Ventilasjon, kjøkkenhetter og kjølerom er pilarene som har båret RørosHetta gjennom en over 70 år lang historie. NPG hadde gleden av å levere messekonsept, standutvikling, innhold og gjennomføring av RørosHetta sin stand på Bygg Reis Deg. Messen samler de ledende aktørene i bransjen for å vise frem spennende nyheter og trender.  

 

 

Vinternatt på Røros

Med konseptet «Vinternatt på Røros» ble det det lagt vekt på design, stramt formspråk, godt håndverk, natur og tradisjon. For å gjenspeile den lokale historien ønsket RørosHetta å la de besøkende på standen oppleve en vinternatt på Røros. For å underbygge dette temaet valgte vi å bygge standen i mørkt treverk med innslag av is, røyk og skinnende elementer. Høye pilarer ble plassert i ytterkantene av standen og ble samlet i et sentralt overbygg. På denne måten ble standområdet rammet inn og gav en god romfølelse. Produktene var strategisk fordelt rundt på arealet for å oppnå en naturlig kundeflyt. Et stort kjøkken var plassert i selve kjernen av standen. Med et lysende bildebackdrop av Røros ble dette området et naturlig samlingspunkt hvor man kunne se viftene til Røroshetta i bruk. Farger på interiør og vifter var nøye plukket ut for å understreke den mørke vinternatten.  

 

Visuelle elementer for å forsterke uttrykket

For å få frem det kalde fryste vi inn to vifter i to store isblokker. Skulpturene ble raskt en attraktiv attraksjon og kunden kunne melde om at den ble en populær bakgrunn for å ta «selfier» på messen. For å forsterke vinternatt konseptet ytterligere ble det lagt tørris langs gulvet foran loungen som skapte røyk og assosiasjoner til vinter, snø og kulde. En morsom effekt som ble lagt godt merke til.

 

Smaksprøver tilberedt av Bent Stiansen

På standen ble det servert de herligste retter med lokale råvarer fra Røros laget av kjendiskokkene Trond Åm og Bent Stiansen. RørosHetta var et blikkfang på messen og høstet mye oppmerksomhet. NPG er stolte av å ha levert en råflott stand for RørosHetta til Bygg Reis Deg og gratulerer prosjektleder Bent Røiseland og designer Henriette Fox med utmerket arbeid.  

 

Nysgjerrig på et samarbeid?

Ta kontakt med oss så finner vi gode løsninger sammen.

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen