Sjømatdagene

Sjømatdagene 2021

Når: 19 – 21 januar 2021

Hvor: Digitalt arrangement

Prosjektleder: Kristian Lerø

 

Årlig arrangement for alle som har interesse for sjømatnæringen

NPG har levert Sjømatdagene 2021 for Sjømatbedriftene, med studiosendinger over tre dager for å sette den næringspolitiske dagsorden for sjømatbransjen. Den erfarne programlederen Erik Wold har ledet sendingene som har vært fulgt av rundt 500 seere på den digitale eventplattformen. Kronprins Haakon stod for den offisielle åpningen av Sjømatdagene, som inneholdt partilederdebatt om fiskeri og sjømat, samtaler om økonomi og marked, teknologi, transport og trender, BREXIT, fangst og konsum.

 

Program Sjømatdagene 2021

 

Sentrale bransjeaktører deltok på arrangementet

Sentrale bransjeaktører har deltatt i sendingene, og blant studiogjestene var fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen, Konsernsjef Tommy Torvanger i Nergaard, Inge Berg i Nordlaks, Konsernsjef Steinar Sønsteby i Atea, Adm. direktør Robert Eriksson i Sjømatbedriftene, Frank Jullum, Sjeføkonom i Danske Bank, Klima og miljøminister Sveinung Rotevatn (V), partileder Trygve Slagsvold Vedum i SP, partileder Siv Jensen i FrP, nestleder Bjørnar Skjæran i AP, Berit Kjøll, President i Norges Idrettsforbund, Europasjef Espen Braathe i IBM Food Trust, Helge Orten som leder stortingets transport- og kommunikasjonskomite og president Torill Moseng i Veterinærforeningen.

 

Takk til Sjømatbedriftene for oppdraget og et godt samarbeid!

 

Musikk: Adrian Jørgensen – «TjueTjue»

Tusen takk for et godt samarbeid under hele prosessen. Vi er veldig fornøyde med resultatet. Godt levert!

 

Vurderer du et digitalt event?

NPG har løsningene og verktøyene for å lage engasjerende digitale events som vekker deltakerens interesse, gjennom et godt utarbeidet regikonsept, teknisk produksjon, og en interaktiv og svært brukervennlig online eventplattform. Alt tilpasset din profil og innhold.

Nysgjerrig på et samarbeid?

Ta kontakt med oss så finner vi gode løsninger sammen.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt Tilbake til oversikt »

Til toppen