Smak 2020 - Messestands levert av NPG

SMAK

Når: 3. – 6. mars 2020
Hvor: Norges Varemesse, Lillestrøm
Prosjektledere: Jon Atle Sandbakken, Halvor Krossen, Siri Bentsen, Marion Wiik, John Vanneid
Designer: Henriette Fox, Bendik Skilbrei, Stian Sørlie, Joanna, Zych, Taral Jansen, Darien Barisa

 

SMAK 2020 – høydepunkt for alle som jobber med mat, storkjøkken og storhusholdning 

SMAK er Nordens ledende møteplass i sitt slag og arrangeres av Norges Varemesse i samarbeid med NHO Reiseliv og Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge 

 

Messen samler ca. 400 utstillere og nesten 30.000 besøkende under de fire innholdsrike messedagene. Messen bringer matglede, kunnskap, inspirasjon, trender og nettverksmuligheter. På messen kan man nyte delikatesser fra det norske kokkelandslagene eller spennende retter fra nye kokketalenter. Messen byr på uforglemmelige opplevelser både i form av utsøkt mat og morsomme aktiviteter.

 

 

Helhetlig og rådgivende tilnærming 

På SMAK messen bistod NPG med konseptutvikling, visualisering, messekommunikasjon, oppsett og leveranse av standene til 15 utstillere. Kundemiksen bestod av flere kjente merkenavn som Nortura PROFF, Norgesmøllene, Culina og Foodtech. Presentasjon av unike matopplevelser, bærekraft, spennende nyheter og kortreist mat var viktige ingredienser for å skape unike opplevelser for de besøkende på messen. For den enkelte utstiller gjaldt det å aktivere sin merkevareposisjon ved å skape opplevelser og involvere de besøkende på messen. 

 

 

Ønsker du tilbud på din neste standløsning?

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden.

 

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt Tilbake til oversikt »

Til toppen