SMAK messe

SMAK

Når: 3. – 6. mars 2020
Hvor: Norges Varemesse, Lillestrøm
Prosjektledere: Jon Atle Sandbakken og Halvor Krossen
Designer: Henriette FoxPaulina Grychowska og Bendik Skilbrei

 

Om messen

SMAK er Nordens ledende møteplass i sitt slag og arrangeres hvert 3. år på Norges Varemesse. Messen samler i underkant av 400 utstillere og nesten 30.000 besøkende under de fire innholdsrike messedagene. Messen bringer matglede, kunnskap, inspirasjon, trender og nettverksmuligheter. På messen kan man nyte delikatesser fra det norske kokkelandslagene eller spennende retter fra ferske, nye kokketalenter. Messen byr på uforglemmelige opplevelser både i form av utsøkt mat og morsomme aktiviteter.

 

NPG stands vinner «Beste stand» og hederlig omtale

NPG samarbeider tett med kundene gjennom hele prosessen frem mot messen og er opptatt av å skape gode og effektive møteplasser, både faglig og sosialt. Det har skapt resultater og flere av standene vi leverte til SMAK messen gikk til topps i årets kåring av «beste stand».

Nortura PROFF ble tildelt prisen for «Beste Stand», og TINE Partner fikk hederlig omtale av juryen. Årets messe viste seg å bli meget vellykket både for utstillere og besøkende, og det yret av liv på Norges Varemesse.

  • Les mer om Nortura PROFF sin stand her
  • Les mer om TINE Partner sin stand her

 

 

Filmer fra messen

Vår fotograf filmet stands, konkurranser og menneskene som var tilstede. Ta en titt – kanskje finner du deg selv på filmen?

 

Her kan du se timelapse fra byggingen av Nortura Proff og Grilstad

 

Ønsker du tilbud på din neste standløsning?

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden.

 

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt Tilbake til oversikt »

Til toppen