Chat with us, powered by LiveChat
SMM i Hamburg 1

SMM i Hamburg

Når: September 2018
Hvor: Hamburg
Prosjektleder: Halvor Krossen og Jon Atle Sandbakken
Designers: Bendik Skilbrei, Berit Volden and Paulina Grychowska

 

Verdens ledende maritime messe

SMM er den store arenaen for aktørene innen maritim innovasjon og teknologi. Med 2,289 utstillere og 50.000 besøkende fra hele verden er messen en av de viktigste hendelsene i den maritime industrikalenderen. 

 

God erfaring fra SMM

NPG har i en årrekke leverte mange flotte prosjekter på SMM til både norske og internasjonale kunder. Vi har blant annet stått bak konsept, skisser og leveranse av stand til Drew Marine, Framo og Marine Technologies. Felles for disse standene er at valg av materialer, teknikk og funksjonalitet er nøye planlagt i tråd med kundens profil og merkevare. 

 

Teknologiske messetrender

Sterk  økning i bruk av LED- og touchskjermer på messer og events. Store, sømløse skjermer og interaktive messestand er viktige trender innen messer, og spesielt touch skjermer er populært for å skape engasjement og trekke besøkende. Framo er en av de som har satset på teknologien, og valgte å formidle sitt budskap på et stor LED skjerm. Bruk av LEDskin skjerm gav et sterkt digitalt uttrykk som satte Framo inn i ønsket kontekst.

 

Prosjekter på SMM 2018

 

Ønsker du tilbud på standløsning? 

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt Tilbake til oversikt »

Til toppen