ISPO_PeakPerformance_exhibitionstand_standsupplier_standbuilder_npg_npggroup_npggermany_ISPO2020_sportmesse_sportexhibition

Peak Performance

Når: 26. – 29. januar 2020
Hvor: München 
Prosjektleder: NPG Germany
Designer: NPG Germany

 

Peak Performance på ISPO 

ISPO er verdens største messe for sportsbransjen

Messen samlet 85.000 besøkende fra 120 land, og 2.801 utstillere. Bransjen har fått et digitalt fokus, og de besøkende fikk et innblikk i den nyeste teknologien i bransjen i tillegg til nyheter på markedet.

 
Peak Performance – Skandinavias ledende varemerke

Peak Performance er en av Skandinavias ledende varemerker når det gjelder funksjonelle sportsklær. På messen presenterte Peak Performance sin siste kolleksjon. Kolleksjonen kombinerer det moderne uttrykket med nye løsninger, eksepsjonelle stiler, perfekt passform og tekniske detaljer.

 

Standkonsept

Standkonseptet, som ble levert av NPG Germany, bygger på Peak Performance sine verdier med tanke på valg av materialer, teknikk og funksjonalitet. Standen stod godt i hallen med stilrent design og fine fargekombinasjoner på hvite flater som gav et fint visuelt uttrykk. Standen var delt inn i flere soner med god eksponering av kleskolleksjoner, showcases, lounges og møteplass. Bruk av LEDskin gav et sterkt digitalt uttrykk som satte merkevaren Peak Performance inn i ønsket kontekst, og gav de besøkende god stemning på standen. 

 

 

Vi vil gjerne høre fra deg

Ta kontakt vedrørende ditt neste prosjekt, enten det gjelder messe, standløsning eller et event.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt Tilbake til oversikt »

Til toppen