Ulstein 100 år 1

Ulstein 100 år

Når: 30. mai – 2. juni, 2017
Hvor: Norges Varemesse i Lillestrøm
Prosjektleder: Joachim Høegh
Designer: Bendik Skilbrei

 

Om messen

Nor-Shipping 2017 ble holdt fra 30. mai til 2. juni på Norges Varemesse. Messen samlet utstillere fra 48 land i tillegg til besøkende fra 75 nasjoner. Messen er dedikert til shipping-industrien, og den viktigste messen i Norge innen shipping. NPG har hatt gleden av å samarbeide med Ulstein, og har blant annet bistått med design, konseptutvikling og bygging av standen deres. 

 

Ulstein 100 år

I forbindelse med 100-års jubileet arrangerte Ulstein minglefest på Aker Brygge. NPG hadde leid inn DJ og saksofonist for å sikre topp stemning. Jubileet ble også tydelig markert på standen deres under messen. 

 

Utformingen av standen

Utformingen av standen fokuserte sterkt på hundreårsmarkeringen, kanskje tydeligst av alt gjennom det store 100-tallet på standens høyre side, og diskokulen som skulle forsterke inntrykket av fest og feiring. Arealet var i hovedsak delt inn i to soner: En stor møtesone med moderne og komfortable, norskproduserte møbler, og en mindre museums-sone hvor de besøkende fikk et innblikk i Ulstein Groups rikholdige historie både gjennom utstilte rekvisitter og interaktive multimediapresentasjoner.

(Filmen er ikke produsert av NPG)

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen