TSF Fellesseminar

TSF Fellesseminar

Når: 25. – 26. januar 2019
Hvor: Quality Hotel Expo på Fornebu
Prosjektleder: Katrin Andersen

 

TSF Fellesseminar for tannlegespesialister

Tannlegespesialistenes Fellesorganisasjon (TSF) arrangerer annethvert år fellesseminar for tannlegespesialister. Arrangementet er dedikert til tannlegespesialister, spesialistkandidater og tannleger. To dager med tettpakket program og fullsatt sal på Quality Hotel Expo på Fornebu. Årets tema for seminaret var «Når ting går galt i klinikken». 

 

NPG valgt som eventbyrå i forbindelse med praktisk gjennomføring

NPG er et komplett eventbyrå som skreddersyr arrangementer, innhold og aktiviteter tilpasset kundens behov, profil, verdier og kultur. I forbindelse med TSF Fellesseminaret, tok NPG hånd om alle praktiske detaljer rundt eventet, fra registrering av deltakere, booking av hotellrom, planlegging av middag med underholdning, innkjøp av gaver til foreleserne, utarbeidelse av kjøreplan til selve gjennomføringen. 

Etter en vellykket første seminardag samlet deltakerne seg til en hyggelig 3-retters festmiddag på fredagskvelden med underholdning og god stemning. Det var over 270 deltakere påmeldt og med forelesere, gjester og representanter for 22 utstillere.

 

 

Skal du arrangere et event? 

NPG er et komplett eventbyrå med nesten 30 års erfaring innen B2B-markedet. Vi skreddersyr arrangementer, innhold og aktiviteter etter ditt behov og budsjett. NPG sørger for kvalitet i alle ledd, personlig oppfølging, kort responstid og stort engasjement.

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen