Ungdoms-OL

Ungdoms-OL på Lillehammer

Når: 12. – 21. februar 2016
Hvor: Lillehammer, Norge
Prosjektleder: Jon Atle Sandbakken og Kristian Lerø
Designer: Paulina Grychowska

 

Ungdoms-OL – internasjonalt idrettsarrangement.

Ungdoms-OL er det offisielle norske navnet for Youth Olympic Games (YOG), som er en del av den internasjonale olympiske merkevaren. På oppdrag fra Norges Idrettsforbund designet og bygget NPG messeområder, stands og fellesområder til arrangementet. Ungdomslekene skal inspirere ungdom verden over til å delta i sport og etterleve de olympiske verdier. Arrangementet varte i ti dager, og deltakerne var tilstede i regionen alle de ti dagene lekene varte.

 

NPG bygger messeområde og fellesarealer

Når utøverne ikke konkurrerte deltok de i et omfattende kultur- og læringsprogram kalt «Learn & Share». Dette området ble designet og bygget av NPG, henholdsvis i Håkonshallen i Lillehammer, og på Scandic Hotell på Hamar. NPG bygget også messeområdet, kalt Sjogg’s Market, samt stands for 30 underutstillere, fellesområder og bespisningsområder.

 

 

Referanser

After the conclusion of the Lillehammer 2016 Winter Youth Olympic Games, on behalf of the CIFP Team, I would herewith like to thank you very much for your kind cooperation and all your help with setting up the fair play booth. We believe our pavilion looked colourful, youthful and attractive and the young athletes enjoyed themselves in this nice setting as much as we did. Once again, thank you very much and I wish you all the best with your future projects

Lilla Zsofia ADAM (Ms), CIFP Special Adviser on Education and YOG Programmes

NIF ønsker å takke dere for samarbeidet før og under Ungdoms-OL i februar i år. Dere bidro alle sterkt til at Learn & Share ble en så stor suksess som det ble.

Linda Jacobsen, NIF

Jeg vil igjen få takke for et meget bra samarbeid i forbindelse med markedsområdet «Sjogg’s Market» i Håkons hall. Dere var definitivt med på å gjøre dette til en suksess som ble besøkt av tusentalls av mennesker under Ungdoms-OL på Lillehammer. Dere viste til et sammensatt team med høy kompetanse i alt fra design, tekniske løsninger, materiale og prosjektledelse. Det var stor en samarbeidsvilje blant deres involverte og dere var løsningsorienterte både med tanke på oss og våre partnere, til tross for korte tidsfrister og partnere med ulik erfaring og forutsetninger. Vi vil takke så mye for samarbeidet, og denne takken rettes til alle involverte i forkant og under lekene.

Mari Haugli, Project Manager Marketing, LYOGOC LILLEHAMMER YOUTH OLYMPIC GAMES ORGANISING COMMITTEE

 

 

Trenger du en profesjonell partner til ditt event? 

Vi skaper lønnsomme og engasjerende møteplasser som knytter mennesker og merkevarer sammen.

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen