VVS-dagene_messestand_messedesign_messestand design_npg_VVS-dagene

Uponor feirer 100 år

Når: 17. – 19. oktober 2018
Hvor: Norges Varemesse i Lillestrøm
Prosjektleder: Bent Røiseland
Designer: Berit Volden 

 

Uponor feirer suksess på sin messestand og ikke minst firmaets 100 års jubileum

Uponor leverer løsninger og systemer for varme, kjøling, VVS og infrastruktur. Firmaet feirer 100 år, og det ble selvfølgelig markert under VVS-messen.     – Vi presenterte bredden av våre produkter og fikk god uttelling, forteller salgs- og markedssjef Kristian Langebeck til VVS aktuelt

 

Gode skussmål

NPG hadde gleden av å levere konsept, skisser og gjennomføringen av standen på VVS-dagene. Det er første gang vi leverer stand til Uponor, og ved valg av samarbeidspartner var det flere kriterier de vektla som kvalitet, personlige relasjoner, visualisering og design, pålitelighet og innholdsproduksjon. NPG fikk svært gode skussmål hvor kunden forteller at de er veldig fornøyd med NPG.

– Alt fra tilbud, ryddighet, innfrielse og oppfølging. Spesielt stor takk til Bent og Patrick, sier salgs- og markedssjef Kristian Langebeck i kundeundersøkelsen som NPG sender til kunder etter endt messedeltakelse. De opplevde stor verdi av samarbeidet med NPG, og er fornøyd med både prosjektlederens service og fremtoning og kvaliteten på alt som ble levert til standen.

 

Profilering av firmaet på messen

Generell profilering av firmaet var det viktigste målet for messedeltakelsen. Uponor var godt representert og opplevde en vellykket messe, hvor de fikk presentert både bredden og den faglige styrken på en skikkelig måte. Vi takker Uponor for oppdraget og tilliten og gleder oss til videre samarbeid! 

 

 

Send oss en forespørsel 

Vi vil gjerne høre fra deg om dine behov rundt dine kommende messer. Vi leverer alt innen design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden. We make you STAND OUT! Kontakt oss for en uforpliktende prat.

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen