Visningssenter_Meierikvartalet i Lillestrøm

Visningssenter for Meierikvartalet

Når: Jan 2019
Hvor: Meierikvartalet i Lillestrøm
Prosjektleder: Bent Røiseland
Designer: Gina Karlsnes

 

Ute er inne, og inne er ute

Stor-Oslo Eiendom utvikler et nytt urbant kvartal beliggende 500 meter fra Lillestrøm stasjon. Eiendommene er ferdig regulert til kombinert formål (forretning, kontor, tjenesteyting, undervisning, bevertning og 350 leiligheter). Prosjektet kan friste med både nærhet til offentlig transport, og en fantastisk utsikt, noe som har vært viktig i prosessen med designet av senteret.

 

Vi i Stor-Oslo Eiendom vil takke for et godt samarbeid i forbindelse med utviklingen av vårt nye visningssenter for boligene som kommer i Meierikvartalet på Lillestrøm. Dere har vært med på å utvikle et av det kuleste visningsenteret vi har hatt. NPG har vist seg å være en svært kreativ og spennende samarbeidspartner som vi absolutt vil samarbeide med igjen. NPG ved Bent Røiseland og Gina Løken Kalsnes har stått for design, utforming og koordinering av alle arbeider i forbindelse med byggingen av det nye visningssenteret. Vi anbefaler de på det varmeste til andre aktører.

Ingvild Hovstein Aardal, Prosjektleder, Stor-Oslo Eiendom AS

 

 

Visningssenteret skal gi et bilde av de ulike leilighetstypene, utearealene og beliggenheten

Inngangspartiet er viet til utsikten og til å vise frem kvartalet som helhet. Her kan man oppleve å stå på en av balkongene eller studere modellen av kvartalet for å finne nettopp din drømmeleilighet. Innover i lokalet viser vi de ulike leilighetskonseptene. Interessenter kan se på og kjenne på de ulike materialene og konseptene. Innerst i lokalet er det en grønn vegg som er inspirert av tankegangen om å skape gode uterom for lek og trivsel. Målet med Meierikvartalet har hele tiden vært å skape et urbant sted der folk trives enten de bor der, jobber der eller bare er på besøk.
Det synes vi visningssenteret underbygger.

NPG har både designet og levert visningssenteret på vegne av Stor-Oslo Eiendom.

 

Send oss en forespørsel 

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og gjennomføring av event, messer, showroom og visningssenter.

 

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen