Chat with us, powered by LiveChat

VVS-dagene

Når: 17. – 19. oktober 2018
Hvor: Norges Varemesse i Lillestrøm
Prosjektledere: Halvor Krossen, Jon Atle Sandbakken, Siri Bentsen, Joachim Høegh & Bent Røiseland
Designere: Bendik Skilbrei, Paulina Grychowska, Gina Kalsnes & Berit Volden 

 

Om VVS-dagene

VVS-dagene er Skandinavias største fagmesse innen VVS-teknikk, og arrangeres i regi av VVS-foreningen på Norges Varemesse i Lillestrøm. VVS-dagene presenterer det siste innen teknologi og utvikling for bransjen med hovedvekt på energi, miljø, effektivisering og innovasjon. Messen er en arena for fremtidige produkter og tjenester tilpasset morgendagens krav. Bak VVS-dagene står sentrale organisasjoner som bidrar til å gjøre messen til en unik markedsplass for utstillere og besøkende. I forbindelse med dagene arrangeres det også mange interessante og aktuelle fagseminar. 

 

Tidenes største 

Årets messe dekket hele 7.888 kvadratmeter noe som gjør den til tidenes største. Over 2.300 fagfolk besøkte Norges viktigste møteplass for energi- og miljøteknikk på åpningsdagen, og totalt var det 11 014 personer deltok på messen.

 

Engasjerende aktiviteter på standene 

NPG var på plass for å følge opp våre kunder og sørge for at de alle fikk mest ut av sin messedeltakelse. NPG stod for konsept, design og gjennomføringen av flere kjente merkenavn på messen, og leverte alt fra idéskisse til ferdig stand. NPG bygget stands for bl. a. Glava, Brødrene Dahl, Systemair, Ventistål, Uponor,  Exhausto, Techem, Visma, VVS Prefab, TermoRens, GK Norge, Vestnor Teknikk, Tripletex. Flere stands hadde aktiviteter for å engasjere de besøkende. På Glava sin stand var det er dedikert område hvor man kunne montere isolasjon og delta i konkurransen om å vinne superkule VR briller ved å teste ut deres VR spill. Hos Brødrene Dahl var det også en egen sone for demostrasjoner av deres verktøy. Det ble også severt popkorn på standen til Uponor.

 

Video fra utvalgte prosjekter på VVS-dagene

 

Bilder fra årets messe

Sjekk ut standene vi leverte til Bygg Reis Deg! 

 

Ønsker du tilbud på din neste standløsning?

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen