VVS-dagene_messestand_messe_standkonsept_messekonsept

VVS-dagene

Når: 17. – 19. oktober 2018
Hvor: Norges Varemesse i Lillestrøm
Prosjektledere: Halvor Krossen, Jon Atle Sandbakken, Siri Bentsen  & Bent Røiseland
Designere: Bendik Skilbrei, Paulina Grychowska, Gina Kalsnes & Berit Volden 

 

Om VVS-dagene

VVS-dagene er Skandinavias største fagmesse innen VVS-teknikk og arrangeres i regi av VVS-foreningen. VVS-dagene presenterer det siste innen teknologi og utvikling for bransjen med hovedvekt på energi, miljø, effektivisering og innovasjon. Messen er en arena for fremtidige produkter og tjenester tilpasset morgendagens krav. Bak VVS-dagene står sentrale organisasjoner som bidrar til å gjøre messen til en unik markedsplass for utstillere og besøkende. 11.014 fagfolk besøkte Norges viktigste møteplass for energi- og miljøteknikk. 

 

NPG leverer messestands til kjente brands

VVS-dagene er en viktig arena for våre kunder til å bygge merkevare og kommunisere deres budskap. NPG leverte alt fra innhold, visualisering til komplette stands til bl. a. Glava, Brødrene Dahl, Systemair, Ventistål, Uponor,  Exhausto, Techem, Visma, VVS Prefab, TermoRens, GK Norge, Vestnor Teknikk, Tripletex. På Glava sin stand var det er dedikert område hvor man kunne montere isolasjon og delta i konkurransen om å vinne superkule VR briller ved å teste ut deres VR spill. Hos Brødrene Dahl var det også en egen sone for demostrasjoner av deres verktøy. Det ble også severt popkorn på standen til Uponor.

 

Video fra utvalgte prosjekter på VVS-dagene

 

Bilder fra årets messe

 

Ønsker du tilbud på din neste standløsning?

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen