Chat with us, powered by LiveChat
Xplore North 1

Xplore North

Når: 29.08 – 01.09
Hvor: Stavanger Forum
Prosjektledere: Jon Atle Sandbakken
Designere: Bendik Skilbrei

 

Om Xplore North

Standen til Nord-Norge har som formål å øke profileringen av nordnorsk leverandørindustri, kompetansemiljø og andre institusjoner. Xplore North er en fellesstand for den nordnorske deltakelsen på ONS 2016 som gjennomføres 29. august – 1. september 2016. Vi i Norwegian Promotion Group (NPG) har gleden av å levere standen i år også.

 

Konseptet

Standens utforming viser mulighetene for næringene i Nord-Norge, gjennom profilering av de tre nordnorske fylkeskommunene, Nordnorsk Petroleumsråds leverandørbedrifter, kompetansjemiljøer og tilhørende næringsliv (ca 15 hovedutstillere og 100 underutstillere). Den felles nordnorske standen Xplore North har tydelig profilering med sterk kommunikasjon, tydelig formspråk og et uttrykk som underbygger de regionale kvalitetene.

Fokuset på årets standkonsept vil være «The Arctic Experience», og setter sitt særpreg på paviljongen. Standen har en gjennomgående grafisk profil som gir den et originalt og særegent uttrykk. Det arktiske uttrykket er fremtredende og er visuelt tiltalende.

Xplore North 2

Nominert til beste stand

Til glede for både kunde og NPG, ble Xplore North nominert til beste stand under ONS 2016.

Les mer, og se liste over de nominerte på årets messe. 

 

Referanse

«NPG ble valgt som leverandør i forbindelse med design og bygging av Nord-Norge sin stand under ONS, Oljemessen i Stavanger. Xplore North er en felles profilering av nordnorsk leverandørindustri, kompetansemiljø og andre institusjoner under oljemesse.

Vi er meget fornøyd med oppfølgingen før, under og etter messen. NPG er profesjonelle, har utført god kundeservice, de er dyktige prosjektledere, og har utarbeidet en fin strategi rundt messen.

Standen stod godt i messehallen, og Nord-Norge ble profilert på en utmerket måte. Hver enkelt underutstillerne fikk god oppfølging, og mottok relevante nyhetsbrev i forkant av messen. Kvaliteten på standen og interiør er det heller ikke noe å utsette på. NPG er sterke på design og utførelse, og vi anbefaler gjerne NPG som samarbeidspartner.»

Sissel Ovesen, Prosjektleder, Kunnskapsparken Bodø

NPG med god erfaring knyttet til paviljonger og fellesstands

NPG har utstrakt erfaring knyttet til planlegging og gjennomføring av paviljonger for ulike fagmiljøer, herunder oljesektoren, teknologi, reiseliv og forsvarsindustrien.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt Tilbake til oversikt »

Til toppen