Xplore north, ons, NPG, stand design, best stand nominated, stand

Xplore North

Når: 29.08 – 01.09.2016
Hvor: Stavanger Forum
Prosjektledere: Jon Atle Sandbakken
Designere: Bendik Skilbrei

 

Om Xplore North

Xplore North er en fellesstand for den nordnorske deltakelsen på ONS.  Nord-Norge har som formål å øke profileringen av nordnorsk leverandørindustri, kompetansemiljø og andre institusjoner. Vi i Norwegian Promotion Group (NPG) har gleden av å levere standen for andre gang. 

 

Konseptet

Årets standkonsept er «The Arctic Experience» og konseptet setter sitt særpreg på paviljongen. Standen har en gjennomgående grafisk profil som gir den et originalt og særegent uttrykk. Det arktiske uttrykket er fremtredende og er visuelt tiltalende.

Standens utforming viser mulighetene for næringene i Nord-Norge gjennom profilering av de tre nordnorske fylkeskommunene, Nordnorsk Petroleumsråds leverandørbedrifter, kompetansjemiljøer og tilhørende næringsliv (ca 15 hovedutstillere og 100 underutstillere). Den felles nordnorske standen Xplore North har tydelig profilering med sterk kommunikasjon, tydelig formspråk og et uttrykk som underbygger de regionale kvalitetene.

 

Nominert til beste stand

Til glede for både kunde og NPG, ble Xplore North nominert til beste stand under ONS. Se listen over de som ble nominert i kategorien beste stand. 

 

 

Referanse

«NPG ble valgt som leverandør i forbindelse med design og bygging av Nord-Norge sin stand under ONS, Oljemessen i Stavanger. Xplore North er en felles profilering av nordnorsk leverandørindustri, kompetansemiljø og andre institusjoner under oljemesse.

Vi er meget fornøyd med oppfølgingen før, under og etter messen. NPG er profesjonelle, har utført god kundeservice, de er dyktige prosjektledere, og har utarbeidet en fin strategi rundt messen.

Standen stod godt i messehallen, og Nord-Norge ble profilert på en utmerket måte. Hver enkelt underutstillerne fikk god oppfølging, og mottok relevante nyhetsbrev i forkant av messen. Kvaliteten på standen og interiør er det heller ikke noe å utsette på. NPG er sterke på design og utførelse, og vi anbefaler gjerne NPG som samarbeidspartner.»

Sissel Ovesen, Prosjektleder, Kunnskapsparken Bodø

 

Kontakt oss vedrørende ditt neste prosjekt

NPG har utstrakt erfaring knyttet til planlegging og gjennomføring av paviljonger for ulike fagmiljøer, herunder oljesektoren, teknologi, reiseliv og forsvarsindustrien.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen