Vi søker en prosjektleder til vår medieproduksjon avdeling

Vi søker en prosjektleder til vår medieproduksjon avdeling

Vi søker en prosjektleder som skal hjelpe oss med å utvikle avdelingen, ha ansvar for våre kunder og hjelpe de å utvikle sine produkter.

NPG er en internasjonal ledende aktør i event – og messebransjen med over 60 ansatte fordelt på kontorer i Norge, Sverige og Ungarn. I over 30 år har vi posisjonert og bygget merkevarer for et bredt spekter av kunder med prosjekter på tvers av markeder, forretningsområder og størrelser. Vi jobber kontinuerlig for utviklingen av live-medie som event, messer og konferanser.

Vi har en helhetlig tilnærming til prosjektene vi deltar i, fra idé til ferdigstilling, herunder også medieproduksjon, fra vårt studio eller ute på lokasjon. NPG leverer digitale konferanser/events, seminarer, frokostmøter, kvartalsrapporter, info-videos, produkt/tjeneste-demos, lanseringer, medietrening mm. Vi er i vekst og vår medieproduksjons avdeling trenger flere dyktige hoder.

Arbeidsoppgaver

Du vil følge produksjonene fra A til Å, fra innsalg og kundekontakt til idè og ferdig produksjon.

Du holder deg kontinuerlig oppdatert på de siste trendene og utviklingen i markedet, og analyserer aktivitetene våre for å stadig optimalisere innholdet. Du har forståelse for prosesser og arbeidsmetoder innen digitale arbeidsverktøy.

Stillingen inngår som en del av avd. Media Production, og du vil jobbe tett med avdelingsleder og fotografer/redigerere/animatører, og våre avdelinger for Design, Event og Stand.

Arbeidsoppgavene vil være fleksible og varierte da vi tilstreber å gi kunden det beste av medieproduksjoner av høy kvalitet og tidvis med korte frister. Vi ser etter en dyktig person som trives med samarbeid, ha flere oppgaver parallelt og trives med høyt tempo. Du kan se løsninger som gir kunden merverdi gjennom å inkludere ressurser fra hele NPGs organisasjon. Prosjektleder har søkelys på agil – prosjektstyring, avklaringer, budsjettering, tidsrammer, spesielt for salg og merkantile prosesser i vår avdeling.
Dette er en unik mulighet for å bygge opp en avdeling, og ta en viktig rolle i NPG’s media avdeling.

Kompetanse og erfaring

Vi ser etter en kandidat som har noen års relevant erfaring fra prosjektledelse eller en lignende rolle fra kreativ/mediebransjen. Du vil være aktiv på oppstart og oppfølging av eksisterende og nye kunder.

Herunder utarbeide budsjett og tilbud og holde en god økonomisk kontroll. I et aktivt og kreativt miljø skal du sette opp produksjonsteam med rett kompetanse, ofte en kombinasjon av egne ansatte og frilansere.

Formelle krav

Det er ønskelig at det sammen med CV og søknad legges ved eksempler på tidligere prosjekter samt referanser.
Arbeidserfaring og gode referanser trumfer formell kompetanse, men du må beherske engelsk skriftlig og muntlig.

Fleksibilitet

Som ansatt hos oss vil du få en unik mulighet til å jobbe med flere av Norges største
merkevarer og det nyeste innen medieteknologi. Arbeidshverdagen er fleksibel med varierte oppgaver, og vi har flotte lokaler i Bygdøy àlle. Sammen skal vi skape et miljø der vi i fellesskap jobber for å levere det beste og nyeste innen digitalt innhold.

Vi tilbyr

 • Høyt faglig nivå og veldig hyggelige kollegaer
 • Et internasjonalt miljø og arbeidsreiser i inn- og utland
 • En sterk kundeportefølje med mix av store konsern og SMB kunder
 • Fokus på faglig utvikling og sentral plass i organisasjonen
 • Et sosialt inkluderende miljø med mye humør og godt samhold 
 • Selvstendig, aktiv og utfordrende stilling
 • Interessante og varierte arbeidsoppgaver
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Blide kolleger med lidenskap for de gode opplevelsene, enten det gjelder for våre kunder eller på arbeidsplassen
 • Et miljø der du får stor påvirkningskraft og frihet
 • Flotte lokaler midt i Oslo sentrum.

 

Spørsmål om stillingen?

Roald Holt-Jensen

Roald Holt-Jensen

Manager Media Production
roald@npg.no

Janette Haukland

Janette Haukland

Business Development Director
janette@npg.no

Interessert?
Send søknad

[contact-form-7 id="469" ]
Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer