Marion og Taral_ prosjektleder og designer NPG

NPG styrker teamet med prosjektleder og designer

Vi har gleden av å presentere Marion Wiik og Taral Jansen


NPGs nye prosjektleder – Marion Wiik

Marion Wiik har bachelor i markedskommunikasjon, samt studie i grafisk design, foto og digital markedsføring. Hun kommer fra Expoline hvor hun jobbet som prosjektleder innen stand- og dekorprosjekter.

«Jeg er en stor tilhenger av messebransjen – en bransje som skaper relasjoner mellom mennesker. Etter en del år med markedsarbeid er det gøy å sitte på andre siden av bordet. Prosessen fra ideutvikling, det visuelle, branding, den tekniske gjennomføringen til ferdig resultat. Jeg ser frem imot å skape gode møteplasser for våre kunder».


NPGs nye designer – Taral Jansen

Taral Jansen har en Master i design ved Arkitektur- og Designhøgskolen i Oslo. Taral har en spennende og variert bakgrunn fra industridesign som både designer og prosjektleder. Han har tidligere jobbet i K8 og som freelancer og har erfaring bl.a innenfor bærekraftig utvikling.

«Jeg ser veldig frem til å kunne jobbe i en bransje der man kan utfolde seg kreativt og gjennomføre mange prosjekter på kort tid. Messer og utstillinger er samfunnsøkonomisk viktig og er et nødvendig medium for å drive innovasjon og forretningsliv fremover. Jeg ser frem til å kunne bruke min profesjon til å bidra til denne spennende verdenen».

Kontakt oss. Vi er her for å hjelpe deg!

Ta kontakt vedrørende ditt neste prosjekt. Vi kan hjelpe deg enten det gjelder design, messe, stand eller et event.

Siste artikler…

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen