Publikumssuksess for Bygg Reis Deg

Publikumssuksess for Bygg Reis Deg

Arrangøren melder om publikumssuksess

NPG ønsker å takke våre kunder for en svært vellykket messe! NPG står bak mange flotte standkonsepter på Norges største møteplass for byggenæringen med over 20 prosjekter. 

 

Celebert besøk under åpningen av messen

Messen har overgått tidligere besøkstall og det var fullt trykk på de totalt 564 standene. Messen er den største og viktigste arenaen hvor de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg. I løpet av fire dager samlet messen 42.535 besøkende og 560 utstillere.

Hans Kongelige Høyhet Kronprinsen var til stede under åpningen av byggebransjens store samling på Norges Varemesse i Lillestrøm. Vi er stolte av at Kronprins Haakon besøkte flere av standene vi leverte, deriblant GLAVA og Maxbo.

 

 

Innhold og messeaktivitet

Mange av utstillerne hadde gjort mye arbeid i forkant av messen med tanke på aktiviteter og godt innhold på standen.

Hos GLAVA kunne de besøkende delta i flere aktiviteter, deriblant teste akustikk og oppleve et optimalt innemiljø inni det GLAVA-isolerte stillerommet. De besøkende kunne også delta i konkurransen om å gjette hvor lett isolasjonen er å jobbe med, både med tanke på vekt, transport og håndtering. 

Maxbo Proff sin stand kunne man få et innblikk i hvordan ny teknologi kommer til å prege byggebransjen i tiden fremover. 

 

 

Kontakt oss

NPG har utstrakt erfaring med konseptutvikling, design, opprigg og nedrigg av messestand for kunder i alle bransjer og messer i innland- og utland. 

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen