Publikumssuksess for Bygg Reis Deg

Publikumssuksess for Bygg Reis Deg

Arrangøren melder om publikumssuksess

NPG ønsker å takke våre kunder for publikumssuksessen svært vellykket messe! NPG står bak mange flotte standkonsepter på Norges største møteplass for byggenæringen med over 20 prosjekter. 

 

 

Celebert besøk under åpningen av messen

Messen har overgått tidligere besøkstall og det var fullt trykk på de totalt 564 standene. Messen er den største og viktigste arenaen hvor de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg. I løpet av fire dager samlet messen 42.535 besøkende og 560 utstillere. Det er ingen tvil om at det var en publikumssuksess!

Hans Kongelige Høyhet Kronprinsen var til stede under åpningen av byggebransjens store samling på Norges Varemesse i Lillestrøm. Vi er stolte av at Kronprins Haakon besøkte flere av standene vi leverte, deriblant GLAVA og Maxbo.

 

 

Innhold og aktiviteter på stand

Mange av utstillerne hadde gjort mye arbeid i forkant av messen med tanke på aktiviteter og godt innhold på standen. Hos GLAVA kunne de besøkende delta i flere aktiviteter, deriblant teste akustikk og oppleve et optimalt innemiljø inni det GLAVA-isolerte stillerommet. De besøkende kunne også delta i konkurransen om å gjette hvor lett isolasjonen er å jobbe med, både med tanke på vekt, transport og håndtering. På Maxbo Proff sin stand kunne man få et innblikk i hvordan ny teknologi kommer til å prege byggebransjen i tiden fremover. 

 

Gjør deg klar til Bygg Reis Deg 2021

Bygg Reis Deg åpner dørene 20. oktober 2021 på Norges Varemesse. I år er det enda viktigere å generere riktig trafikk til standen din. Streb etter å vise deg fra din beste side. Dette stiller høye krav til både design, messestand og et appellerende digitalt innhold – som kundene dine faktisk forventer.

 

NPG Media Production – digitalt innhold til alle flater

Nå ut til dine kunder med profesjonell streaming, innholdsproduksjon og animasjon. Vi bistår med strategi, konsept og innhold –  engasjerende og inspirerende konsepter på tvers av kanaler. Bruk anledningen nå til å oppdatere ditt salgs- og markedsmateriell sammen med oss.

 

Nysgjerrig på et samarbeid?

Ta kontakt med oss så finner vi gode løsninger sammen.

Siste nyheter

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen