Sjømatdagene

Sjømatdagene 2021

Denne uken har vi levert Sjømatdagene 2021 for Sjømatbedriftene, med studiosendinger over tre dager for å sette den næringspolitiske dagsorden for sjømatbransjen.

Den erfarne programlederen Erik Wold har ledet sendingene som har vært fulgt av rundt 500 seere på den digitale eventplattformen. Kronprins Haakon stod for den offisielle åpningen av Sjømatdagene, som inneholdt partilederdebatt om fiskeri og sjømat, samtaler om økonomi og marked, teknologi, transport og trender, BREXIT, fangst og konsum.

Sentrale bransjeaktører har deltatt i sendingene, og blant studiogjestene var fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen, Konsernsjef Tommy Torvanger i Nergaard, Inge Berg i Nordlaks, Konsernsjef Steinar Sønsteby i Atea, Adm. direktør Robert Eriksson i Sjømatbedriftene, Frank Jullum, Sjeføkonom i Danske Bank, Klima og miljøminister Sveinung Rotevatn (V), partileder Trygve Slagsvold Vedum i SP, partileder Siv Jensen i FrP, nestleder Bjørnar Skjæran i AP, Berit Kjøll, President i Norges Idrettsforbund, Europasjef Espen Braathe i IBM Food Trust, Helge Orten som leder stortingets transport- og kommunikasjonskomite og president Torill Moseng i Veterinærforeningen.

Takk til Sjømatbedriftene for oppdraget og et godt samarbeid!

Musikk: Adrian Jørgensen – «TjueTjue»

Vurderer du et digitalt event?

NPG har løsningene og verktøyene for å lage engasjerende online events som vekker deltakerens interesse, gjennom et godt utarbeidet regikonsept, teknisk produksjon, og en interaktiv og svært brukervennlig online eventplattform. Alt tilpasset din profil og innhold.

Vi vil gjerne høre fra deg

Ta kontakt så finner vi gode løsninger sammen.

Siste nyheter

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt Tilbake til oversikt »

Til toppen