SMAK 2020_NorturaProff_NPG_Smakmesse_Robinboee_smak2020_smak_messestand_messe_norgesvaremess

SMAK 2020 – årets høydepunkt for alle innen mat, storkjøkken og storhusholdning

SMAK 2020 – tilbakeblikk på våre prosjekter

SMAK 2020 er et høydepunkt for alle som jobber med mat, storkjøkken og storhusholdning, og arrangeres av Norges Varemesse i samarbeid med NHO Reiseliv og Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge (BFSN).

Messen ble arrangert i kjølvannet av Corona-epidemien og ble avholdt før Helsedirektoratet vedtok omfattende tiltak for å hindre spredning av Covid-19. Vi ønsker å løfte frem våre kunder og se tilbake på de unike prosjektene vi leverte til messen hvor opplevelser, inspirasjon, kunnskap, trender og ikke minst nettverksbygging var i fokus.

Konseptutvikling, visualisering og messekommunikasjon

På SMAK messen bistod NPG med konseptutvikling, visualisering, messekommunikasjon, oppsett og leveranse av standene til 15 utstillere. Nortura PROFF, Culina, Foodtech og Norgesmøllene er eksempler på bedrifter vi samarbeidet med i forbindelse med messen.

For den enkelte utstiller gjaldt det å aktivere sin merkevareposisjon ved å skape opplevelser og involvere de besøkende på messen. NPG er stolte av å samarbeide med flere toneangivende aktører innen bransjen i forbindelse med messedeltakelsen.

Vi vil gjerne høre fra deg

Ta kontakt vedrørende ditt neste prosjekt, enten det gjelder konsept, design, stand, messe eller et event.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen