Spar tid og penger ved å benytte et profesjonelt eventbyrå

Arrangere messe, konferanse eller event? Benytt et profesjonelt eventbyrå!

Stadig flere selskaper ser på opplevelsesbasert kommunikasjon som eventer, konferanser og messer som en viktig kanal for å nå målgrupper på en spisset og tydelig måte. Vi hjelper deg gjerne med din neste event, enten de gjelder et arrangement eller en messedeltakelse.

Som arrangør av et event er det mye å holde rede på; påmelding og deltakerhåndtering, planlegging og teknisk gjennomføring, administrering og prosjektstyring. Vi tar hånd om alt slik at du kan konsentrere deg om andre oppgaver! 

 

Vi bistår med å gjøre ditt event til en verdifull opplevelse

NPG bidrar til at ditt neste arrangement blir en verdifull opplevelse både for deg som oppdragsgiver og for deltagerne og kundene. Vi tilbyr personlig service og tar hånd om hele organiseringen, slik at du kan konsentrere deg om kundene. Benytt oss som en profesjonell aktør ved ditt neste arrangement, enten det gjelder en mindre kundemiddag eller et større arrangement.

 

 

10 trinn for å komme i gang med eventplanlegging

Vi har definert 10 faser som kan hjelpe deg med å komme i gang med eventplanleggingen

eventbyrå oslo

 

Trenger du en erfaren og trygg partner til ditt arrangement?

NPG er et ledende selskap innen utvikling av opplevelsesbasert kommunikasjon innenfor den norske og internasjonale møte- og messeindustrien. Vi har stor tro på det personlige møtet mellom mennesker, og de unike og personlige engasjerende mekanismer dette utløser. Det finnes store muligheter for selskaper i å kombinere live møteplasser og opplevelser med dagens stadig mer avanserte interaktive teknologi.

Relaterte artikler

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen