Bygg Reis Deg

Tydelig og klart standkonsept

Skill deg ut på messen med et klart standkonsept

I samtaler med kunden drøfter vi behovene og ønskene for messedeltakelsen, og deretter lager vi spennende visuelle konsepter som er i tråd med kundes profil, budsjett og ønsker.

Funksjonell og innbydende stand

For å gjøre messeforberedelsene så smidig som mulig, tar NPG hånd om design, bygging, tilrettelegging og demontering av standen. Resultatet blir en funksjonell og innbydende stand som legger til rette for en-til-en møter, presentasjon av produkter og tjenester og bruk av teknologi. Vi er opptatt av at konseptet skal skinne igjennom og det skal være enkelt å oppfatte budskapet på standen.

NPG-ByggReisDeg-2019_ZERVOS-HTH-Messestand-messe

Bli synlig på messen med en gjennomført stand

NPG er markedsledende innen messekommunikasjon, design og bygging av messestands. Vi tilbyr skreddersydde messestands, systemstands og et komplett utvalg av ekstrautstyr til messe- og eventindustrien. Vi leverer helhetlig standkonsept med tydelig budskap i en inspirerende innpakning. Vår styrke er å skape engasjerende og unike messestands til kunder over hele verden. Vi tilbyr alle våre kunder samme høye kvalitet uavhengig av størrelsen på prosjektet.

Tydelig og klart standkonsept - messekonsept - messestand

Ønsker du tilbud på standkonsept? 

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen