ONS_Equinor_messestand_NPGGermany_NPGGroup

Utstiller på ONS? Vi leverer konsept, skisser og messestand

ONS 2020 er dessverre avlyst etter forskrifter og anbefalinger fra Helsedirektoratet

NPG er markedsledende innen events og messer og har lang erfaring med å utvikle helhetlige og gjennomtenkte messestands som gir oppmerksomhet. Vi bistår med konsept, innhold og leveranse av din messestand.

NPG med rekordmange prosjekter på ONS

Ved forrige ONS messe leverte NPG over 40 prosjekter. Kunde- og prosjektmiksen var svært sterkt og sammensatt med store brands, langsiktige kunder og nye spennende selskaper. Prosjektene er en kombinasjon av kreativ bruk av messemediet, visualisering og design, sterk prosjektledelse og relasjonsbygging, kvalitet i produksjon og leveranse, en helhetlig kommunikasjon og samarbeid med kunden som gir gode resultater.

Fra tegnebordet til komplett stand

NPG fremstiller din messestand i realistiske 3D-skisser for å kvalitetssikre veien fra konsept til komplett stand. Vi håndterer alt fra konsept, design , innhold og gjennomføring av standprosjektet.

ONS_Framo_skisse_standskisse_visualisering_stand_messestand_NPG_norwegianpromotiongroup
Visualisering av FRAMO sin stand
ONS 2020 - NPG leverer spennende visuelle konsepter!
FRAMO sin stand på messen

Arrangere et event, seminar, kick off eller konferanse?

Vi skreddersyr arrangementer, innhold og aktiviteter etter ditt behov og budsjett. NPG sørger for kvalitet i alle ledd, personlig oppfølging, kort responstid og stort engasjement.

Vi vil gjerne høre fra deg

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden. 

Siste nyheter

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen