Vekst i event-markedet

Vekst i event-markedet

Kampanje melder om vekst i event-markedet

Flere bedrifter forstår viktigheten av å inkludere events i sin helhetlige markedsstrategi og event-markedet er i sterk vekst. I følge Kampanje viser 24 prosent av bedriftene som deltok i en undersøkelse utført av HSMAI at de forventer å bruke mer penger på eventer til neste år. Hele 60 prosent mener eventer er viktig for å styrke bedriftens omdømme og bedre relasjoner til eksisterende kunder. Det er absolutt vekst i event-markedet!

NPG – næringslivets eventpartner

NPG er et komplett eventbyrå som skreddersyr arrangementer, innhold og aktiviteter tilpasset kundens behov, profil, verdier og kultur. Vi er genuint opptatt av hele kundereisen og hvordan arrangementet kan skape gode og varige ambassadører internt i organisasjonen og blant kunder og samarbeidspartnere.

Uavhengig av om målsettingen er å forsterke et budskap, inspirere kunder eller ansatte, skape en møteplass eller markere en milepæl vil NPG bistå deg gjennom hele prosessen. Fra konseptdesign og planlegging til gjennomføring er fokus alltid det samme; å skape lønnsomme og engasjerende opplevelser for deg og dine målgrupper. I NPG jobber vi hver dag med noen av landets største merkevarer, og vi kjenner godt til kravene som stilles til kvalitetssikring, bærekraft og priser.

Vekst i event-markedet

Trenger du en profesjonell partner til ditt event?

Vi har god erfaring med å levere alt innen events, enten det gjelder et mindre oppdrag til større arrangementer.

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen