Vi søker flere kloke hoder

NPG vokser og utvikler nye virksomhetsområder

NPG har fått store prosjekter nasjonalt og internasjonalt innen bærekraft, idrett og andre globale, voksende industrier. Vi trenger derfor flere dyktige folk som vil være med å utvikle og drive disse prosjektene fremover.

I NPG skaper vi lønnsomme møteplasser som knytter mennesker, ideer og merkevarer sammen – både fysisk og digitalt. Vi brenner for å skape de virkelig gode møteplassene og opplevelsene for våre kunder. Deler du vårt engasjement for dette, er vi interessert i å komme i kontakt med deg. Du trigges av å se muligheter i et selskap med internasjonal posisjonering og mange sterke merkevarer på kundelisten.

Sjekk ut våre ledige stillinger:

Vi tilbyr spennende, utfordrende og varierte stillinger i et internasjonalt selskap som er godt rigget for fremtiden. Hos oss får du jobbe i et faglig sterkt og dedikert miljø med bransjens hyggeligste kollegaer.

Om NPG

NPG er en internasjonal aktør i event- og messebransjen med over 60 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Stockholm og Budapest. Gruppen omsetter for over 170 millioner norske kroner. NPG har siden etablering i 1991 hatt et sterkt engasjement for å utvikle lønnsomme møteplasser og er en erfaren partner for merkevarer, selskaper og organisasjoner internasjonalt.

Interessert?
Send søknad

[contact-form-7 id="469" ]
Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer