Vi søker videofotograf / redigerer

Vi søker videofotograf & redigerer

NPG er markedsleder innen event og messer og har egne avdelinger for Design, Event, Exhibition og Media. Vi utvider nå våre avdelinger og tjenester, og ser etter nye talenter som vil med på vår reise.

Vi søker videofotograf & redigerer

Vi ønsker å høre fra deg som er en dyktig videofotograf/redigerer med relevant erfaring. Du holder deg kontinuerlig oppdatert på de siste trendene og utviklingen i markedet. Du er IT-fluent med kjennskap til de nyeste systemene innenfor video og medieproduksjon. Du vil jobbe med våre kunder for å utvikle og produsere flere typer av videoproduksjoner. Det er også fordel om har erfaring med stillbilder. Dine viktigste verktøy og funksjoner er som videofotograf og redigerer på Adobe plattform.
Stillingen inngår som en del av avd. Media Productions, men du vil også jobbe tett med avdelingene innen stand, event og salg.

Kompetanse og erfaring

Du har et godt øye for utsnitt og klipp, jobber raskt og effektivt i et hektisk miljø. Du har god forståelse av digital innholdsproduksjon og tar ansvar for idéutvikling,
produksjon, publisering og redigering av innhold. Erfaring med TriCaster og flerkamera-produksjon er en fordel, men ikke et krav. Vi tror også du har erfaring med prosjektstyring hvor mange oppgaver skal sjongleres samtidig og ofte med korte frister.
Det er ønskelig at det sammen med CV og søknad vedlegges eksempler på tidligere arbeider/kampanjer/filmer/bilder samt referanser.

Fleksibilitet

Som ansatt hos oss vil du få en unik mulighet til å jobbe med flere av Norges største
merkevarer og det nyeste innen media teknologi. Arbeidshverdagen er fleksibel med varierte oppgaver, og vi har flotte lokaler i Bygdøy àlle. Sammen skal vi skape et miljø der vi i fellesskap jobber for å levere det beste og nyeste innen digitalt innhold.

Vi tilbyr

 • Høyt faglig nivå og veldig hyggelige kollegaer
 • En sterk kundeportefølje med mix av store konsern og SMB kunder
 • Fokus på faglig utvikling og sentral plass i organisasjonen
 • Et sosialt inkluderende miljø med mye humør og godt samhold
 • Selvstendig, aktiv og utfordrende stilling
 • Gode utviklingsmuligheter
 • Interessante og varierte arbeidsoppgaver
 • Høy faglig kompetanse
 • Konkurransedyktige betingelser
 • God takhøyde, teamspirit og godt humør
 • Blide kolleger med lidenskap for de gode opplevelsene, enten det gjelder for våre kunder eller på arbeidsplassen
 • Et miljø der du får stor påvirkningskraft og frihet
 • Nye, fine lokaler midt i Oslo sentrum.

Om NPG

NPG er en internasjonal aktør i event – og messebransjen med over 80 ansatte fordelt på kontorer i Norge, Sverige, Tyskland, Ungarn og Sør-Korea. Gruppen leverer årlig over 650 prosjekter globalt. I NPG brenner vi for utvikling og formidling av inspirerende opplevelser og lønnsomme møteplasser for våre kunder, ansatte og samarbeidspartnere. NPG jobber kontinuerlig for utvikling av fysiske, digitale og hybrid eventer og messer.

NPG har som mål å være det mest relevante selskapet i bransjen. Dette skal vi oppnå gjennom riktig produkt- og kompetansesammensetning, slik at NPG til enhver tid kan levere aktuelle og innovative produkter og tjenester som sikrer måloppnåelse for våre kunder. Vi skal gjennom kompetanse og teknologi møte fremtidens krav til vår industri med søkelys på god kommunikasjon, lønnsomhet og bærekraft.

Spørsmål om stillingen?

John Trygve Aavik

Mob:  901 56 689 | E-post: npg@npg.no

Send søknad

Vi vurderer aktuelle kandidater fortløpende og oppfordrer derfor til å søke snarest – npg@npg.no!

Vi har for tiden flere ledige stillinger og søker etter:

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen