Digitalt eller virtuelt event? NPG bistår med eventet!

Vurderer du å avlyse eller utsette et arrangement? – Det finnes et tredje alternativ

Prøv et digitalt event

Med Covid-19 pandemien og sosial distansering som den nye, men heldigvis midlertidige, normalen, føler mange virksomheter stor usikkerhet knyttet til deres kommende arrangementer.

Skal man planlegge for normal gjennomføring, utsette eller i verste fall kansellere? Det finnes også et annet alternativ som flere nå ønsker å prøve ut; et digitalt event.

Fleksibel løsning som tilpasses ditt behov

Et digitalt event er en fleksibel løsning som passer alt fra små grupper til store arrangement med mange tusen deltakere.

Det finnes ulike måter å gjøre opplevelsen personlig, skape engasjement og lage et variert arrangementet, enten det blir spilt inn live i et studio, fra kontoret eller hjemme. Vi har gjennom våre gode samarbeidspartnere tilgang til alt av teknisk utstyr, studio og unike innspillingslokaler.

Profesjonell planlegging og gjennomføring er et must

Et godt digitalt event krever, som ved et fysisk event; tydelige mål, god planlegging, godt innhold, riktige mennesker og sømløs gjennomføring.

Et digitalt format kan være nytt for mange, og vi anbefaler derfor at det settes av tid til veiledning av foredragsholdere.

Er du nysgjerrig på hvordan du kan gjennomføre ditt arrangement digitalt?

NPG kan hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra oppstart til konseptualisering, planlegging, veiledning, innhold, teknisk produksjon og gjennomføring.

Kristian Lerø

Kristian Lerø / Manager – Event

+47 959 07 655

kristian@npg.no

Siste artikler

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen