VVS-dagene_messestand_messedesign_messestand design_npg_VVS-dagene

VVS-dagene melder om rekord både i antall kvadratmeter og antall deltakere

Årets VVS-messe dekket hele 7.888 kvm noe som gjør den til tidenes største

 

Over 2.300 fagfolk besøkte Norges viktigste møteplass for energi- og miljøteknikk på åpningsdagen. 
– Vi har hatt en økning på alle fronter. Vi har økt omsetningen og antall kvadratmeter med standplass. Vi hadde et mer omfattende fagprogram og en bredere markedsføring enn tidligere. At vi klarte å løfte besøkstallet fra rekordåret 2016 er vi veldig fornøyde med. VVS-dagene befester posisjonen som Norges viktigste møteplass for energi- og miljøteknikk, sier prosjektleder Henrik Sakshaug i en pressemelding. Totalt 11 014 personer deltok på VVS-dagene 2018.

 

NPG bisto sterke merkenavn på VVS-messen

NPG leverte flere messestands på VVS-messen og stod bak konsept, visualisering/3D skisser, prosjektering og gjennomføring for bl. a. Glava, Brødrene Dahl, Systemair, Ventistål,UponorExhausto, Techem, Visma, VVS Prefab, TermoRens, GK Norge, Vestnor Teknikk, Tripletex. Vi har mottatt mange hyggelige tilbakemeldinger på jobben NPG har gjort i forbindelse med messen, og at de er fornøyde med messedeltakelsen og oppnådde målsetningene for deltakelsen. Flere av utstillerene har planlagt å delta på flere messer fremover, og vi gleder oss til å følge disse videre. 

 

 

Ønsker du tilbud på din neste standløsning?

NPG har utstrakt erfaring knyttet til design, konseptutvikling og bygging av messestands og paviljonger med prosjekter over hele verden.

 

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen