Mediemarkedet i endring

Mediemarkedet er i endring

Strategisk bruk av event og messer

Mediemarkedet er i stor endring og digitale medier i kombinasjon med live medier som messer og events vokser. Etter to år med pandemi er det stort ønske om å møte fysisk igjen. Flere ser verdien og effekten av den personlige interaksjonen. Messer og events kan med riktige virkemidler skape målrettede og effektive opplevelser og resultater.

Merkevareopplevelser

Events og messer er egnede arenaer for å inspirere, dele kunnskap, vise frem trender og nyheter og møte bransjekolleger. For den enkelte utstiller gjelder det å aktivere sin merkevareposisjon ved å skape opplevelser og involvere de besøkende på messen. Det gjelder å gi positive assosiasjoner til bedriften ved å skape en uforglemmelig opplevelse for de besøkende. Det er viktig å benytte virkemidler som støtter oppunder bedriftens merkevare og som fanger oppmerksomheten og engasjerer. Kunnskap, inspirasjon, innovasjon og stolthet bør være i fokus.

I NPG arbeider vi engasjert hver eneste dag for å utvikle konsepter for norske og internasjonale brands. Vi arbeider engasjert for å utvikle mediet gjennom aktivering av merkevarer gjennom intergrerte opplevelser, kunnskapsbaserte historier, bærekraftige løsninger. Smart bruk av teknologi underbygger og forsterker budskap og effekt av den totale kundeopplevelsen. For våre kunder og samarbeidspartnere optimaliserer dette målsettinger om aktivering av merkevaren, relasjoner og salg

Stig Kristiansen
CEO, NPG

Gjennomtenkte konsepter med godt innhold

NPG ønsker i samarbeid med sine kunder å fortelle en historie, løfte frem kundens visjon og bygge deres merkevare. For å lykkes med en messestand som skiller seg ut, må man ha et helhetlig visuelt konsept. Et gjennomgående konsept gir et originalt og særegent uttrykk.

En tydelig profilering med sterk kommunikasjon og et tydelig formspråk som fremmer merkevaren og et tydelig budskap gir et godt helhetsinntrykk. Konseptet skal skinne igjennom alt fra innhold, uttrykk, aktiviteter, teknologi, markedsføring og standpersonell.

Nysgjerrig på et samarbeid?

[contact-form-7 id="469" ]
Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer