Media Production

Nå ut til dine målgrupper
med visuell kommunikasjon

Søker du et team som kan levere film, animasjoner og fremtidsrettede løsninger? Vi hjelper deg å treffe blink med innhold slik at du når dine målgrupper. Vårt mantra er at noe skjer når mennesker møtes. Digitale virkemidler er en brobygger for de gode møteplassene. Vi lager innhold som gjør opplevelsen unik, engasjerer, skaper inntrykk og bygger din merkevare.

Vårt media-team har høy kompetanse og erfaring fra et bredt spekter av produkter og tjenester innenfor medieproduksjon.

 

Prosjekter

Tjenester

Animasjon

En visuell opplevelse som styrker budskapet ditt! Det handler om å skape innhold som gir høy verdi og skaper engasjement. Gjennom et forsterket og tydelige budskap kan animasjoner bidra til å gjøre din merkevare enda sterkere, midt i skjæringspunktet hvor visuelle effekter kombineres med det du har på hjertet.

Animasjon er i hovedsak inndelt i 2D og 3D. Og buzz-ordene VR og AR inngår også her. Vi behersker alle teknologier, teknikker og bruksområder. I NPG har vi høy kompetansen og lang erfaring i å skape den perfekte animasjonen for deg.

Livesendinger

Send direkte i alle kanaler! Vi sender direkte fra vårt studio i Bygdøy àlle, eller fra der du måtte befinne deg i inn- og utland. Vil du sende direkte fra et tog, eller en bil i bevegelse? Vi fikser det også.

Vi skalerer og skreddersyr sendingen og antall deltagere ut ifra ditt behov. Vi hjelper deg med å utvikle og gjennomføre konsept og innhold slik at du og dine seere får en profesjonell sending med optimalt faglig utbytte i en underholdende innpakning.

Virtuelt studio

Lag et digitalt studio og innhold som er unikt for deg. I vårt virtuelle studio i Bygdøy àlle filmes deltagerne foran et grønt lerret. Ved et tastetrykk bytter vi ut den grønne bakgrunnen med digitale bilder, video og grafikk i alle kombinasjoner. Vi kan produsere visuelle uttrykket hvor bare fantasien setter grenser. Om du ønsker deg et tv-studio eller en månelanding så skaper vi det «universet» du ser for deg. Mulighetene er mange og gir unike presentasjonsmuligheter din merkevare.

Videoproduksjon

Trenger du innhold til sosiale medier, kampanjer, kursvideoer eller hva som helst som kan fanges med et kamera?

Vi bistår med produksjon av video til alle typer digitale flater og tar hånd om hele produksjonen, fra idé til ferdig produkt. Vårt kreative team bistår med innhold som forteller din historie – med engasjement og målbare resultater. Vi hjelper til med utarbeidelse av manus (storytelling) og teksting til flere språk.

Medietrening

Hvordan blir du trygg på budskapet ditt i møte med media? Vi hjelper deg med forberedelser og intervjutrening i NPGs TV-studio.
Det har en stor verdi å bli vurdert av noen som kan se deg og virksomheten din utenfra.

Våre medarbeidere har mange års erfaring fra intervjusituasjoner – både som programledere og journalister, men også som kommunikasjonsansvarlige for ulike virksomheter med stor medieoppmerksomhet og krisesaker.

Tech løsninger/Interaksjon

Skap «wow» faktor med interaktivitet og medieinnhold på nye flater. Du har kanskje opplevd noe spektakulært i form av en visuell opplevelse som har gjort at du har stoppet opp. Hvor teknologi, opplevelse, deltagelse og digitalt innhold smelter sammen i en høyere enhet? Noe som blir en «snakkis»?

«Tech løsninger» er fysiske installasjoner som passer godt som blikkfang på messestands og events og får akkurat din merkevare til å fremstå med noe unikt. Sammen kan vi produsere tech løsninger som er spektakulære, kostnadseffektive og med mulighet for gjenbruk og skalering.

Podcast

1. Innspilling
Podkasten kan spilles inn i vårt studio eller på egnet lokasjon. Vi har alt nødvendig utstyr til å gjøre opptak hvor som helst.

2. Redigering
Etter innspilling redigerer vi podkasten klar for gjennomlytting før utgivelse. Å finne egnet musikk / intro, klippe ut høydepunkter og mikse lydfilene gjør at sluttresultatet blir løftet opp vesentlig.

3. Utgivelse
Vi kan publisere podkasten på iTunes, Spotify, egen nettside med mer.

Klar for et samarbeid?

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer