NTFs Landsmøte 2020

NTFs Landsmøte | digitalt

Årets NTFs Landsmøte er selvsagt digitalt

Gjennom den digitale plattformen vil konferansier Erik Wold lede de 3200 deltakerne innen tannhelsesektoren gjennom engasjerende live-sendinger, debatter og interessante foredrag.

NTF Landsmøte og NPG Online Event (1)

Årets Landsmøte byr på høyaktuelle gjester ved bl.a. Espen Nakstad fra Helsedirektoratet og Line Vold fra Folkehelseinstituttet.

Digital utstillerarena

Siden det er vanskelig å møtes fysisk i år gjøres årets Nordental om til en digital utstillerarena hvor deltakerne kan møte dentalbransjen og finne informasjon om produkter, kampanjer, kompetanse og kontaktinformasjon til nøkkelpersoner. Her ligger alt til rette for at deltakerene kan få presentere produktnytt og gode tilbud, pleie kundeforhold og interaksjon med leverandørene.

Digitalt vinkurs med NTF

Den digitale versjonen av landsmøtet gjør at NTF ikke fikk invitert til den årlige landsmøtefesten. Som et plaster på såret ble alle deltakere invitert til et gratis, digitalt vinkurs med NTFs egne eksperter.

Sømløs gjennomføring av den digitale konferansen

NPG sikrer profesjonell og sømløs gjennomføring og ikke minst live opplevelser gjennom et godt utarbeidet regikonsept, digital eventplattform, tv produksjon og live sendinger fra studio!

  • Prosjektledelse
  • Digital event plattform
  • Event Management System
  • Live streaming
  • TV Studio
  • Egen app

To suksessfulle og innholdsrike dager med NTFs Landsmøte! Events – Opplevelser – Messer – Digitale Events – NPG Online Events

Kontakt oss vedrørende ditt neste event

Ta kontakt med oss i NPG for å finne en løsning som passer ditt behov.

Siste nyheter

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen