Karriere

Lyst til å jobbe sammen med oss?

NPG er i en spennende utvikling med nye virksomhetsområder og store ambisjoner. Vi ønsker flere dyktige kollegaer. Ønsker du en hverdag med masse action, prosjekter og hyggelig kollegaer? Da burde du lese videre. 

Vi brenner for å skape de virkelig gode møteplassene og opplevelsene for våre kunder.  Du trigges av å se karrieremuligheter i et selskap med internasjonal posisjonering og mange sterke merkevarer på kundelisten.

Sjekk ut våre ledige stillinger

 • Prosjektkoordinator - Event

  Vi søker en strukturert og selvgående prosjektkoordinator som kan være med å skape engasjerende og verdiskapende eventer for våre kunder.

  Du vil som prosjektkoordinator ha ansvar for koordinering og gjennomføring for våre kunders eventaktivitet. I NPG vil du få en hverdag der du jobber med noen av de sterkeste merkevarene i Norge på varierte prosjekter med ulik størrelse og omfang.

  Vi forventer at du evner å ha oversikt over alle små detaljer i prosjektene, samtidig som du ser det store bildet. Vi tror derfor at du er en positiv, strukturert og selvgående person med høy gjennomføringsevne. Du vil være ansvarlig for fremdrift og driv i prosjektoppgavene.


  Les mer

 • Kreativ Prosjektleder - Media Production

  Vi ser etter deg som har sterk forretningsforståelse, erfaring og tar initiativ i kundeprosesser og internt. Du vil lede våre kreative prosjekter innen medieproduksjon og vil være sentral i kunde-, pitch- og anbudsprosesser.

  Du vil ha ansvar for kundekontakt, prosjektering og leveranse av våre kunders prosjekter i Norge og internasjonalt. Du vil være ansvarlig for å levere helhetlige og gjennomtenkte løsninger til våre kunder.

  Les mer

Kreativt miljø med stor takhøyde

I NPG vil du jobbe med dyktige kollegaer som har lidenskap for de gode opplevelsene, enten det gjelder for våre kunder eller på arbeidsplassen. Du vil arbeide i et miljø hvor du får stor påvirkningskraft og frihet. Send oss gjerne en e-post eller kom innom vårt kontor for å ta en prat. Kaffen er klar!

NPG'erne

Her kan du bli kjent med våre dyktige og engasjerte kollegaer. Hos oss vil du jobbe sammen med engasjerte kollegaer med høy teamspirit. Vi holder til i fine lokaler i Bygdøy allé 23. Klikk på bildet for å se flere NPG’ere. 

Karriere

Interessert? Send søknad

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer