Chat with us, powered by LiveChat
Har du alt klar til dine arrangementer? Vi hjelper til med å utvikle ditt event

Har du alt klart til dine arrangementer i 2019?

Vi hjelper til med å utvikle ditt event

NPG er et komplett stand– og eventbyrå. Vi er lidenskapelig opptatt av å levere lønnsomme og engasjerende arrangementer som knytter mennesker og merkevarer sammen. NPG skaper opplevelser som bygger relasjoner og legge til rette for de beste rammene for ditt event. Vi har god erfaring med å levere alt innen events, enten det gjelder et mindre oppdrag eller større arrangementer. 

Har du alt klart til dine arrangementer i 2019? NPG hjelper til med å utvikle ditt event

 

Lidenskap for de magiske øyeblikkene

I NPG har vi en lidenskap for merkevarebygging og kommunikasjon. Vi er opptatt av de magiske øyeblikkende som engasjerer og inspirerer. Vi tar hånd om hele eller deler av organiseringen av ditt event, slik at du kan konsentrere deg om de som er viktige for deg; de besøkende.

 

Kundeopplevelsen

Våre prosjekter er en unik blanding av gjennomføringsevne, kreativitet, pålitelighet, profesjonalitet, erfaring og ikke minst lidenskap. I NPG er vi genuint opptatt av å sette kundens behov i fokus og hvordan vi kan løfte kundeopplevelsen. NPG kvalitetssikrer leveransen i alle ledd på en svært god måte samtidig som at prisene holdes på et meget konkurransedyktig nivå. 

 

 

Hvem er våre kunder?

I NPG er vi opptatt av å levere verdi til våre kunder som er en god miks av store internasjonale merkevarer og mellomstore- og små bedrifter. Vi jobber med alt fra mindre events til store konferanser. Uavhengig av størrelse og format så er vårt fokus det samme; å levere lønnsomme og engasjerende events.

 

Vi vil gjerne høre fra deg 

Vi har god erfaring med å levere alt innen events, enten det gjelder et mindre oppdrag til større arrangementer.

 

Relaterte artikler

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen