Vekst i event-markedet

Har du alt klart til ditt event?

Benytt et profesjonelt byrå til ditt neste event

NPG er lidenskapelig opptatt av å levere lønnsomme og engasjerende arrangementer som knytter mennesker og merkevarer sammen. NPG skaper opplevelser som bygger relasjoner og legge til rette for de beste rammene for ditt event. Vi har god erfaring med å levere alt innen events, enten det gjelder et mindre oppdrag eller større arrangementer. 

Har du alt klart til dine arrangementer i 2019? NPG hjelper til med å utvikle ditt event

Lidenskap for de magiske øyeblikkene

I NPG har vi en lidenskap for merkevarebygging og kommunikasjon. Vi er opptatt av de magiske øyeblikkende som engasjerer og inspirerer. Vi tar hånd om hele eller deler av organiseringen av ditt arrangement, slik at du kan konsentrere deg om kundene. 

Kundeopplevelsen

Våre prosjekter er en unik blanding av gjennomføringsevne, kreativitet, pålitelighet, profesjonalitet, erfaring og ikke minst lidenskap. I NPG er vi genuint opptatt av å sette kundens behov i fokus og hvordan vi kan løfte kundeopplevelsen. NPG kvalitetssikrer leveransen i alle ledd på en svært god måte samtidig som at prisene holdes på et meget konkurransedyktig nivå. 

Hvem er våre kunder?

I NPG er vi opptatt av å levere verdi til våre kunder som er en god miks av store internasjonale merkevarer til lokale bedrifter. Vi jobber med alt fra mindre arrangementer til store konferanser. Uavhengig av størrelse og format så er vårt fokus det samme; å levere lønnsomme og engasjerende opplevelser.

Vi vil gjerne høre fra deg 

Vi har god erfaring med å levere fra mindre oppdrag til større arrangementer.

Relaterte artikler

Pin It

Comments are closed.

« Tilbake til oversikt »

Til toppen