Vi gjør merkevarer
til opplevelser

Vi skaper innhold og opplevelser som engasjerer

NPG er en internasjonal aktør i event- og messebransjen med over 60 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Stockholm og Budapest. I over 30 år har vi posisjonert og bygget merkevarer for et bredt spekter av kunder med prosjekter på tvers av markeder, forretningsområder og størrelser.

Vi tror på verdien av gode møter. Møter mellom
mennesker, ideer og merkevarer. Enten det er fysisk eller virtuelt, vår jobb er å utvikle opplevelser og innhold som gir verdi. La oss sammen definere hvordan din merkevare skal oppleves.

Vårt mål er å ta en tydelig posisjon på merkevareopplevelse knyttet til menneskers opplevelser og møter med en merkevare.

Vi skal gjennom kompetanse og teknologi være et fremoverlent byrå med fokus på god kommunikasjon, lønnsomhet og bærekraft. Vi jobber kontinuerlig for utviklingen av live-medier som messer, konferanser og event.

NPG Gruppen

NPG har siden etablering i 1991 hatt et sterkt engasjement for å utvikle lønnsomme møteplasser. Vi er en erfaren partner for merkevarer, selskaper og organisasjoner internasjonalt. Med lang erfaring fra bransjen, har vi sammen med våre globale kontorer, tilgang til et verdensomspennende kontaktnett av leverandører og samarbeidspartnere.

NPG har en unik sammensetning av våre forretningsområder. Vi har en sterk tilstedeværelse i Norge og internasjonalt. 50% av våre prosjekter gjennomføres internasjonalt.

Vi har en spennende kundemiks på tvers av industrier og bransjer innen B2B-markedet, og jobber tett med merkevarer, bedrifter og organisasjoner. 

npg-shape-white-loop

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for analyser og for at du skal kunne bruke tjenestene våre. Vi kan dermed skape en bedre tjeneste for deg. Vi er forpliktet til å informere deg om dette, og dersom dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Les mer